AKTUELNO Više

DUA odgovara GP URA: Zarad grama vlasti spremni da zapale Crnu Goru

Prej tvteuta17:12 4 Mart 2023

Reagovanje na izjavu URE (URA ULCINJ)

 Tačno je gospodo da smo zalutali u prostoru jer nikako ne možemo doć k’ sebi od vaše sulude politike koja je probudila sve aveti prošlosti.

Zalutali smo jer se nikako ne možemo pomirit sa vašom politikom koja je zarad grama vlasti spremna da zapali Crnu Goru.

A što se tiče toga koga mi podržavamo i sa kim politički saradjujemo, to je posebna priča ali jedno je sigurno, DUA  nikad neće saradjivati sa tim politikama koje ne priznaju Kosovo i zla koje je tamo učinjeno.

Za razliku od vas, nas i našu politiku je vrijeme potvrdilo i dokazalo da nismo zalud 30 godina na političkoj sceni Crne Gore, a vi lutajte i dalje od partije do partije pa dok traje.

Za tri godine vršenja vlasti ste pokazali šta i kolko umijete, i kolko ste istrajni u svojim stavovima tj. “za ručak ste evropljani a za večeru Rusko-Srpski igrači i openbalkaci”.

Možemo vam samo poručit da se osvrnete malo oko sebe kad nas prozivate oko toga što se Ulcinju dogodilo jer ste u velikoj protivrečnosti sa samim sobima tj.svi ti koji su unazadili Ulcinj su sada činioci politike u vašim redovima .

DUA  u svom opštinskom ogranku ima preko 60 članova pa vas pozivamo da nam jedno ime date koje je povezano sa korupcijama ( u bilo kom vidu) što se za vaše društvo ne može reć (samo se osvrnite oko sebe pa ćete sasvim blizu vas naći dosta tih koji ne znaju što će i gdje će od krivičnih prijava za razno razna djela).
Za kraj vam toplo preporučujemo da se što manje bavite sa Demokratskom Unijom Albanaca jer smo  mi zalogaj koji vi nikako ne možete progutati.

Nemojte previše vjerovati vašem tekstopiscu jer ništa doboro nikad u njega nije bilo.

 

DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA

PREDSJEDNIK

MEHMED ZENKA

  • 1

    Radio