AKTUELNO Više

Dr Milan Rolović imenovan za načelnika ginekologije u barskoj bolnici

Prej tvteuta12:53 29 Oktobar 2021

Novi načelnik Odjeljenja ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici Bar, biće prim. mr dr Milan Rolović, dogovoreno je na sastanku u Ministarstvu zdravlja sa direktorom bolnice, dr Igorom Karišikom.

Iz ministarstva navode da kao specijalista ginekologije i akušerstva, dr Milan Rolović od maja 2021. godine radi u OB Bar, a prethodno je bio angažovan u OB Kotor i DZ Ulcinj.

„U narednom periodu, kao podrška OB Bar, u dogovoru ministarke zdravlja dr Jelene Borovinić Bojović i direktorice Kliničkog centra Crne Gore, dr Ljiljane Radulović, biće angažovani i ginekolozi KCCG. Ljekari iz Podgorice će u kontinuitetu biti angažovani na praćenju i liječenju pacijentkinja najmanje u naredna tri mjeseca“, navodi se u saopštenju.

Ministarstvo zdravlja očekuje da će dr Rolović, uz pomoć kolega iz Bara i KCCG u kratkom roku postići mjerljive rezultate.

„Osim konkretnih pomaka u radu ovoga odjeljenja, svim zaposlenima u bolnici je posebno skrenuta pažnja na budući odnos prema pacijentima koji mora da bude na najvišem profesionalnom i ljudskom nivou“, navodi se u saopštenju.

  • 1

    Radio