Sociale Më shumë

Dr Kreshnik Mustafa: Mbani maskat, distancën dhe higjienen e duarve që të mos shkojmë te një gjendje dramatike

Prej tvteuta21:27, 18 Nëntor 2020

Momentalisht në qytetin tonë ka transmetim shumë të madh të virusit. Është shumë e rëndësi dhe apeloj që të mbani maskën dhe distancën. Me mbajtjen  e maskës ne mbrojmë dikën nga infektimi dhe ai që mban maskën na mbron edhe neve. Me maskë shpëtojmë jetë njerëzish.

Mjaft njerëz kanë ndrrua jetë, mjaft njerëz janë infektua, mbani maskat, distancën dhe higjienen e duarve që të mos shkojmë te një gjendje dramatike, theksoi Dr. Kreshnik Mustafa në takmin e Bashkësive lokale të Anës së Malit të mbajtur me datën 17.11.2020 në kino sallën e Anës së Malit.

 

  • 1

    Radio