Politikë Më shumë

dr Gjurashkoviq kerkon endokrinolog per shtepine e shendetit ne Ulqin

Prej tvteuta22:08, 31 Mars 2015

Deputetja e Frontit demokratik dr Lilana Gjurashkoviq në kuadët të Seancës pyetjet e deputetëve, ka pyetur Ministrine e shendetesise se kur mund te presim qe nje endokrinolog te vije se paku nje here ne jave ne shtepine e shendetit ne Ulqin per shkak se egziston nje numer I madh qe vuajne nga semundja e diabetit. Nga ministria jane pergjigjur se ne kuader te cdo shtepie te shendetit duhet te jete nga nje keshillimore dhe permes saj qytetaret do te kene mbrojtje cilesore te shendetit kur eshte diabeti ne pyetje.

  • 1

    Radio