POLITIKA Više

DPS Ulcinj: Ulaganje u mlade i njihovo obrazovanje, investicija je u budućnost Ulcinja

Prej tvteuta08:48 18 Mart 2022

U  Ulcinju je održana tribina posvećena mladim ljudima i njihovoj ulozi i poziciji u društvu.

Prisutne je pozdravio član Predsjedništva i poslanik DPS-a Nikola Janović koji je, kao neko ko dolazi iz svijeta sporta, istakao da su sportisti uvijek sve rezultate postizali svojim radom, trudom, i to na najčistiji mogući način.

“Ako ste bolji pobijedili ste, ako ste lošiji izgubili ste i znate da se nosite i sa pobjedama i u porazima”, konstatovao je Janović.

On je saopštio da nažalost nekada politika u Crnoj Gori briše sve razlike, te da neostvareni ljudi koji nikad u svom životu nijesu ništa postigli, daju sebi za pravo da vrijeđaju nekoga ko je postigao određene zapažene rezultate.

“Gledajući iz vizure ove aktuelne vlasti i svega što se danas dešava mislim da je javni diskurs srozan zaista na jedan nizak nivo”, rekao je Janović.

Na kraju svog izlaganja on je saopštio da je najvažnije biti dio najboljeg i najjačeg tima, te da se razmišlja kroz jedan pobjednički duh i mentalitet”, poručio je Nikola Janović.

Prisutnima se obratila i kandidatkinja za odbornicu Elizabeta Mrnjavčević, koja je saopštila da je ulaganje u mlade, njihovo obrazovanje i stvaranje uslova za kreiranje novih radnih mjesta, ustvari ulaganje u napredak i budućnost Ulcinja u svim oblastima.

“Demokratska partija socijalista, svjesna uticaja i položaja mladih, sa posebnom pažnjom njeguje demokratske i liberalne vrijednosti i to više od bilo kojih drugih partija”, rekla je Mrnjačević.

Na tribini je svoje učešće uzeo i kandidat za odbornika Kujtim Sukalić, i tom prilikom istakao da je ponosan zbog činjenice da ulcinjski sportisti predstavljaju državu Crnu Goru na mnogim takmičenjima u raznim sportovima.

Takođe, on je izrazio zahvalnost predsjedniku Opštine Ulcinj Aleksandru Daboviću na tome da je Opština za sport u prethodnom periodu izdvojila oko 200 hiljada eura.

Opštinski odbor DPS Ulcinj   

  • 1

    Radio