SliderMN Više

DPS Ulcinj: Razumijemo da se stidite jer vam lista nosi Abazovićevo ime

Prej tvteuta09:04 5 Oktobar 2022

Razumijemo nervozu članova Albanske alternative. Nikome ne bi bilo prijatno da im se lista zove po najnepopularnijem političaru trenutno, za koga postoje indicije da je povezan sa švercom cigareta i izdajom državnih interesa. Ali, tako je kako je – zovete se “Dr Dritan Abazović – Može Bar – Može Crna Gora – GP URA, CIVIS, Albanska alternativa“.  Ne znamo čime je stranka Nika Đeljošaja zadužila Dritana Abazovića pa da im i u gradovima, u kojima očigledno nema ni jednog člana, daje mjesta na listi, ali nas ne bi iznenadilo da aktuelne istrage otkriju i te motive!

Vašem funkcioneru Artanu Çobiju treba da saopštite da živi u Baru, pošto i on misli da je iz Ulcinja, i tako se i predstavlja. Inače, vi ste dali pravi smisao onom nazivu „kombi stranka”. Ne samo da ste mali, nego se kombijem prevozite od opštine do opštine i prije podne ste Ulcinjani, a poslije podne Barani. Ne znamo kako će Barani da se osjećaju što im potencijalni odbornik tvrdi da je Ulcinjanin ili je zbog posla u Ulcinju zaboravio da je Baranin. Ali, znamo da se građani Ulcinja osjećaju prevarenim, jer ispada da plaćaju Çobija da učestvuje na izborima u Baru. Neka vam je srećno u oba doma. Ne bismo bili na vašem mjestu.

A što se tiče rada Opštinskog odbora DPS Ulcinj, gospodine Đeljošaj, povjerenje građana u nas kontinuirano raste, a Dritanova koalicija čiji ste član se svakodnevno raspada i napuštaju je članovi. Sve vam je istina, kao i Vaša lažna diploma i poštovanje koje imate prema sopstvenoj državi. Vidimo se uskoro na prijevremenim izborima u Ulcinju, u bukvalnom smislu, jer kako je krenulo ne bi nas čudilo da sljedeći put i Vi bude na listi u Ulcinju!

Opštinski odbor DPS Ulcinj

  • 1

    Radio