AKTUELNO Više

DPS Ulcinj: Ne brinite o nama, provjerite između vas đe su klime i telefoni (Video)

Prej tvteuta15:08 25 Mart 2022

Javnost ovih dana može da svjedoči neobičnoj predizbornoj histeriji koju emituje URA, svjesna da će i ovog puta, kao i na svim prethodnim izborima u Ulcinju, izaći kao gubitnik.

Neprimjereno se bave DPS-om i drugim strankama, i gledaju u tuđe dvorište a u njihovom – gori!

Kad im nijesu prošle laži i izmišljotine o nekim prelazima iz DPS u njihovu partiju, sad su se sjetili da se bave teorijama zavjere i da nagađaju o potencijalnim koalicionim partnerima naše stranke.

Gospodine, Barjaktari, Vi koji ovih dana u ulozi žrtve nerealne ambicije Vaše stranke potpisujete besmislice u formi saopštenja, samo da Vas podsjetimo da su i DPS pa i Forca koju spominjete nastupili u predizbornim koalicijama sa svojim prirodnim partnerima ili samostalno. Za razliku od vas koji ste spojili nespojivo u neku vašu bućkuriš koaliciju, tražeći način da prevarite birače. Ta sklepana koalicija, nikad ne može biti izbor Ulcinjana zato što oni vide šta se desi kada se samo zarad lova na fotelje, udružuje nešto što nikad zajedno nije moglo. Dovoljni su primjeri Budve, Tivta, Kotora…

Uzged da vas pitamo, kad ste napravili ovu koaliciju da li ste od svojih partnera tražili da vrate klima uređaje, fotelje i telefone, za čiju krađu ste ih optuživali. Ili ste im to oprostili, jer ko će o tim „trivijama“ kad je u pitanju lov na fotelje.

Opštinski odbor DPS Ulcinj  

 

  • 1

    Radio