AKTUELNO Više

DPS Ulcinj: Kandidat URE vandalski kida asfalt sa ulice, je li to politička ponuda ove stranke? (Video)

Prej tvteuta13:34 23 Mart 2022

Podgorica, 23. mart 2022. godine

DPS Ulcinj: Kandidat URE vandalski kida asfalt sa ulice, je li to politička ponuda ove stranke?

Vandalsko ponašanje kandidata sa liste URA na izborima u Ulcinju, Vladimira Perazića, snimci na kojima se vidi kako on kida asfalt sa ulcinjskih ulica, zaprepastili su građane naše opštine.

U političkim nadmetanjima svjedočili smo raznim pokušajima skretanja pažnje na kandidate, njihove partije i programe, ali niko se do sada nije usudio da kida, lomi i razbija i tako predstavlja svoju političku ponudu.

Povodom ovog vandalskog čina zahtijevamo da reaguju nadležni organi, i kazne huligansko ponašanje kandidata sa liste Vladimira Perazića. Naravno, očekujemo da se oglasi i stranka kojoj pripada ovaj rušitelj putne infrastrukture naše opštine. U tom smislu vjerujemo da će Dritan Abazović reagovati, i osuditi ponašanje svog političkog pulena. U suprotnom, smatraćemo da je ovaj čin dio političkog programa liste na čelu sa URA, i tako ćemo se prema toj činjenici ubuduće i odnositi.

Opštinski odbor DPS Ulcinj     

 

/*TV Teuta je objavila saopštenje u identičnoj formi na kojoj je i pristigla na naš mejl i ni na koji način nije intevenisala ni da promjeni ni da ispravi odredjene greške uočene u istom.

 

  • 1

    Radio