SliderMN Više

DPS Ulcinj: Brodolom Abazovića, Barjaktari umjesto u opštini završio u sudnici

Prej tvteuta13:16 7 April 2022

Građanski pokret URA i njen lider Dritan Abazović doživjeli su u Ulcinju brodolom, budući u širokoj koaliciji od pet stranaka, ne samo da nijesu uspjeli da ostvare apsolutnu vlast u našem gradu, nego ni iz drugog pokušaja nijesu uspjeli da dođu ni do petnaestog mandata.

Tako je, nakon nezapamćeno prljave kampanje, u kojem su se URA i njen lider služili brutalnom zloupotrebom državnih resursa, policijskom represijom, ucjenama, prijetnjama, kupovinom glasova i ličnih karata, partija poraženog mandatara završila na svega 5 odbornika u Skupštini Ulcinja i rezervisala sebi mjesto opozicije i u naredne četiri godine.

Živo blato u koje su upali u želji da dođu do apsolutne vlasti ne prezajući od vršenja krivičnih djela protiv izbornih prava, doveli su tako Omera Barjaktarija od predviđene uloge predsjednika opštine do osumnjičenog koji će najvjerovatnije na kraju završiti u sudnici a ne u opštini.

I za kraj, gospodine Abazoviću, kao što smo vam sve vrijeme poručivali, u Ulcinju vas ipak najbolje znaju. Zbog toga su vam naši sugrađani i odredili pravu mjeru opozicionog tavorenja i u narednom periodu.

Opštinski odbor DPS Ulcinj

  • 1

    Radio