Politikë Më shumë

DPS-KK Ulqin zgjedh udhëheqësinë e re

Prej tvteuta13:00, 1 Korrik 2019

Në konferencën e tetë Zgjedhore të Partisë Demokratike të Socialistëve, Këshilli Komunal në Ulqin, e mbajtur në hotelin “Long Beach” në Ulqin, ku është zgjedhur udhëheqësia e re. Kryetari Loro Nrekiq në fjalimin e tij ka thënë se kjo parti edhe në të ardhmen do të vazhdoje te jete kreu i sigurise, tolerances, zhvillimit dhe mirëqenjes për të gjithë qytetarët e Ulqinit, duke ju falenderuar edhe partnerëve të koalicionit local, me të cilët edhe në të ardhmen do të krijojnë paqen dhe stabilitetin në Ulqin. Në Konfrencën zgjedhore kanë marrë pjesë 141 delegat, mysafirë, media si dhe lider dhe përfaqësues të subjekteve të ndryshme politike.

  • 1

    Radio