Aktuale Më shumë

Dorontinë Berishaj: Prindërit të bëjnë një program me fëmijët në izolim

Prej tvteuta11:36, 22 Prill 2020

Përhapja e koronavirusit padyshim që ka ndikuar edhe tek fëmijët. Fëmijët mund ta kenë të vështirë të ndryshojnë rutinën e tyre. Izolimi në shtëpi, mungesa e kontaktit dhe e argëtimit me shokët e vet, nxit panikë te fëmijët, deklaron për televizionin Teuta psikologja Dorontinë Berishaj. Ajo sygjeron që prindërit me fëmijët të krijojnë një program ditor i cili duhet të jetë në përputhje me rutinën e përditshme të fëmijës, gjithashtu të përfshihen aktivitete ku përfshihet e gjithë familja në mënyrë që izolimin t’ia lehtësojnë izolimin.

  • 1

    Radio