Sociale Më shumë

“Koha javore” në Këshillin Kombëtarë të Shqiptarëve

Prej tvteuta20:11, 12 Dhjetor 2014

Grupi punues I themeluar nga Kuvendi I Malit te Zi per te propozuar zgjidhjen e statusit te gazetes “Koha javore” I kordinuar nga deputeti Genci Nimanbegu, ka dorezuar sot ne Parlamentin e Malit te Zi Propozim Vendimin mbi publikimin dhe finansimin e gazetes javore ne gjuhen shqipe “Koha javore” me te cilen ne menyre afatgjate do te zgjidhet situata e palakmueshme ne te cilen ka ardhur ky medij ne gjuhen shqipe.

Kjo gazete, sipas Propozim Vendimit do te publikohet ne kuader te Keshillit Kombetare te Shqiptareve ne Mal te Zi, kurse do te finansohet nga buxheti i Malit te Zi, nga mjetet e dedikuara Kuvendit te Malit te Zi.

  • 1

    Radio