Kulturë Më shumë

Don Jeton Thaci: Uron Pashkët

Prej tvteuta21:56, 12 Prill 2020

Festa e Pashkëve po kremtohet në një mënyrë të veçant, por megjithatë kishat janë duke i’u përmbajtë urdhërave të cilat vijnë nga shteti, deklaron për televizionin Teuta don Jeton Thaqi, kancelar i Dioqezës së Kosovës dhe famiullitar i Stubllës. Ai të gjithë besimtarëve ju uroj festën dhe shtoj që përmes telefonatave dhe urimeve të dërguara njëri tjetrit mund ta shënojmë këtë festë dhe ti qëndrojmë afër njerëzve që i duam. Kjo situatë e ka një fund të shpejtë dhe gjithçka do të kthehet në normalen e më parshme.

  • 1

    Radio