Kulturë Më shumë

Don Gabirell Grabanica uron Pashkët me thirjen për paqe

Prej tvteuta12:17, 20 Prill 2019

Don Gabirell Grabanica uroi të gjithë besimtarët e krishterë per festën e madhe të Pashkëve. “Në botë mungon paqja dhe falja andaj unë dëshiroj që mesazhi im për këto Pashkë të jetë një thirje që njerëzit ta falin njëri tjetrin dhe të jetojnë në paqe e harmoni.Të falësh nuk është turp, të falësh është virtyti më i madhë i njeriut”  u shpreh per TV Teuta Don Gabirell Grabanica. Le të sjellin këto Pashkë shëndet, lumturi e begati në familjet e të gjithëve, shtoj ai.

  • 1

    Radio