AKTUELNO Više

DOJAVE O BOMBAMA U VIŠE GRADOVA: Obustavljena nastava u Nikšiću, Kotoru Baru, Ulcinju, Podgorici i na sjeveru, dojava i u Gradskoj opštini Golubovci

Prej tvteuta10:57 27 April 2022

Zbog anonimnih dojava o postavljenim bombama u školama širom Crne Gore Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta donijelo je odluku da se danas prekine nastava u školama koje su dobile dojave o eksplozivnim napravama.

Škole širom Crne Gore dobile su danas mail prijeteće sadržine: “Na teritoriji škole podmetnuto mnogo bombi. Uvijek smo sanjali o osveti. Mi ćemo se osvetiti. Doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti. Niko neće ostati živ. Ceo grad će krvariti”.

Iz Uprave policije su saopštili da preduzimaju mjere bezbjednosti u školama u pojedinim gradovima povodom dojava o postavljenim eksplozivnim napravama ovog jutra, kao i aktivnosti u cilju provjera ovih navoda.

“Uprave i nastavno osoblje škola u kojima policija preduzima aktivnosti sarađuju sa policijom i obavijestili su roditelje, te je potrebno da roditelji i dalju budu u komunikaciji sa nastavnim osobljem i upravama škola radi nastavka nastavnog procesa nakon završetka policijskih aktivnosti”, naveli su iz Uprave policije.

U Ulcinju je prekinuta nastava ali iz predostrožnosti, tamo nije bilo dojava o bombi

  • 1

    Radio