Politikë Më shumë

Dobrillo Dedeiq u propozua kandidat për president

Prej tvteuta14:48, 28 Shkurt 2018

Kryesia e Koalicionit serb  propozoi që Dobrillo Dedeiq të jetë kandidati i tyre në zgjedhjet presidenciale në Mal të Zii.

“Duke pasur parasysh se koalicioni serb, ndryshe nga partitë e sistemit, nuk ka para dhe as media lojale, kemi zgjedhur një njeri  I cili në debate,dhe duel  televiziv  mund të fitojë çdo kandidat tjetër të regjimit ,apo kandidat të rrejshëm të opozitës”kanë kumtuar nga ky kooalicion.

Sipas tyre, kandidati serb mund të jetë vetëm ai për të cilin Rusia është më afër se Pakti i NATO-s dhe Bashkimi Evropian.

  • 1

    Radio