SPORT Više

Dobra godina za tenisere „Bellevue“-ja, s jeseni još dva turnira u Ulcinju. Katana prelazi u jaču kategoriju

Prej tvteuta12:31 8 Avgust 2023

Standardi koje posjeduje teniski klub „Belvi“ iz Ulcinja izdvajaju se ne samo u Crnoj Gori već i šire, a povučeni dobrim uslovima i organizacionim mogućnostima još jedan Dejvis Kup je uspješno završen protekle sedmice. Trener kluba Senad Tafa gostujući u jutarnjem programu TV Teuta ocijenio je da je ovo bila još jedna sjajna promocija Ulcinja i samog kluba, te je najavio i održavanje drugih turnira s početka septembra i oktobra mjeseca, festival dječjeg tenisa i Aurora turnir.

Supertalentovani Skender  Katana ove godine učestvovao je tek na četiri turnira, na kojima je uspio i da osvoji takmičenja, međutim, zbog izostanka njegovog trenera nije uspio da ostvari rezultat kakav je priželjkivao i bude dio većeg broja turnira. Ipak, ubrzo ga očekuje još nekoliko međunarodnih turnira na kojima planira da zablista. Skender je zakoračio u jaču kategoriju do 18 godina, ali vjeruje da može da se izbori i sa starijim teniserima.

Trener Senad Tafa naglasio je i uspjehe i sjajne talente druge djece koji su članovi ovog kluba, te je još jednom pozva svu zainteresovanu djecu da postanu dio ovog veoma uspješnog kluba.

Više poslušajte u nastavku:

  • 1

    Radio