SliderMN Više

Do teretane u prirodi jedino preskakanjem ograde

Prej tvteuta15:08 4 Novembar 2022

Na radost naših brojnih mlađih sugrađana, pogotovo onih koji održavaju kondiciju i koji vole da borave u prirodi, prije pet godina otvorena je prva teretana u prirodi u Ulcinju. Međutim, iako slabo posjećena, danas je do teretane teško doći. Možda i ne toliko teško ako ste mlađa osoba i ako vas dobro služe noge, jer da bi se do nje došlo – mora se preskočiti ograda koja je prije nekoliko vremena podignuta i koja je zatvorila prilaz teretani.

Investiciju je realizovala Turistička Oganizacija Ulcinja koja je otvorena u susret Danu Ulcinja,i kako je tada poručeno, predstavlja ohrabrenje mladima kako bi vodili  zdrav život i aktivno ili rekreativno se bavili sportom, a tada je najavljeno da u budućem periodu slični projekti neće nedostajati i u ostalim gradskim naseljima. Međutim, ostalo se na ovoj, jednoj.

Nadamo se da će nadležne institucije uzeti u obzir želje svojih sugrađana, koji svakodnevno šetaju Borovom šumom, i koji bi bez prepreka voljeli da borave u teretani na otvorenom, jedinoj takve vrste u Ulcinju.

  • 1

    Radio