TURIZAM @sr Više

DJEČAK IZ MANČESTERA OTVORIO „HOLIDAY VILLAGES MONTENEGRO“ U ULCINJU

Prej tvteuta15:10 4 Jun 2018

Slijetanjem aviona kompanije TUI na podgorički aerodrom, juče je u Crnu Goru stigla prva grupa od oko 300 gostiju iz Engleske koji će boraviti u novootvorenom kompleksu „Holiday Villages Montenegro“, koji realizuje međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts na Velikoj plaži u Ulcinju. Prve goste dočekalo je ljubazno osoblje uz koktel dobrodošlice i osmišljen animativni program za najmlađe.

U večernjim satima organizovan je svečani program u okviru koga se prisutnima obratio predsjednik Opštine Ulcinj, g-din Ljoro Nrekić, koji je istakao da je značaj realizacije projekta Holiday Villages Montenegro višestruk, kao i da je to investicija koju je grad Ulcinj čekao godinama. Zahvaljujući njoj, kazao je Nrekić, Ulcinj je dočekao goste TUI-a, koji dugo nisu bili prisutni na ovim prostorima.

Predsjedniku Opštine su se na bini pridružili predstavnici Karisme: Nemanja Kostić, izvršni direktor za razvoj Karisme, Davor Švacov, izvršni direktor Holiday Villages Montenegro i Dejan Perić, šef za operacije Karisma Hotels. Osim njih, svečanom činu presijecanja vrpce prisustvovala je i predstavnica TUI-a, Natalie Johnson, a vrpcu je presjekao najmlađi član porodice koja je posredstvom najvećeg svjetskog turoperatora TUI, došla da provede godišnji odmor u Ulcinju i prva je registrovana prilikom dolaska grupe.

Već prvog dana svi gosti su imali prilike da uživaju u raznovrsnim i bogatim sadržajima hotela koji je trenutno najveći u lancu Holiday Villages. Sadrži 257 soba, od Double Bedroom do Swim up soba, koje imaju direktan pristup bazenu, ali i sobe za velike porodice – Connecting Family.  Ekipe instruktora za aktivni odmor tokom cijelog dana organizovale su časove fudbala, kao i časove plivanja za najmlađe na četiri bazena u kompleksu. Kako je međunarodna grupacija Karisma Hotels & Resorts prepoznata po uspostavljanju novih, visokih standarda gastronomskog iskustva, u četiri velika restorana kompleksa gostima se služe odabrana jela i specijaliteti mediteranske i svjetske kuhinje.

Već u srijedu dva aviona sa novim gostima krenuće sa aerodroma Gatwick i Bigmingham, dok su za nedjelju planirani letovi sa aerodroma Mančester i Gatwick.

 

  • 1

    Radio