Sociale Më shumë

Dita e shkollës së Krajës

Prej tvteuta10:25, 10 Mars 2015

shkolla-fillore-gjergj-kastrioti-skenderbeu-ne-ostrosSot, Shkolla fillore amë “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu” të Ostrosit ,solemnisht kremton  Ditën e shkollës 10 marsin. Me këtë rast do të përurohet numri më i ri revistës  “Valët” ku botohen krijime të nxënësve të shkollës edhe të autorëve të tjerë të letërsisë shqipe.

Pritet të marrin pjesë edhe delegacione të Këshillit kombëtar shqiptar, të qeverisjes vendore  të Tivarit, të shkollave simotra nga Shqipëria dhe Kosova.

Me rastin e 8 marsit nxënësit e shkollës shfaqen dramën TAKIMI të  Fadil Krajës.

 

  • 1

    Radio