Aktuale Më shumë

Dita e pazarit në Ulqin, konkurrencë e madhe nga shitësit nga Shqipëria

Prej tvteuta15:46, 20 Shtator 2022

Vizitat tona në tregun e gjelbërt janë të shumta, por na janë bërë disa kohë që nuk e kishim vizituar.
Në ndryshim me herët e tjera kyt herë vërejtem që shitësit filluan ta pranuan tashmë që çmimet i kanë rritur. Na treguan çmimet e produkteve të veta, me arsyetimin se nuk kishin se si t’ia dilnin po të vazhdonin me çmimet e ulëta.
Por në përgjithësi përveç ankesave pamë qe kishin nga ata që janë të kënaqur me përfitimet.
Një ankesë tjetër konstatuam në treg është edhe hyrja e mallit në mënyrë të paligjshme i cili konkurron tregtaret vendas në mënyrë të pa ndershme.
Krahas çmimeve të larta dhe ankesave të shumta në orët e para të tregut në ditën e pazarit vërejtëm një numër të madh blerësish.

  • 1

    Radio