Politikë Më shumë

Dita e Komunës së Tuzit: Urime nga Gjukanoviq, Markoviq, Brajoviq

Prej tvteuta16:33, 15 Dhjetor 2018

15 dhjetori festohet si Dita e çlirimit të Komunës së Tuzit dhe me këtë rast në adresë të kësaj komune kanë ardhura urimet nga udhëheqësit më të lartë të shtetit. Presidenti i Malit të Zi Millo Gjukanoviq, dërgoi urimet më të sinqerta dhe uroi punë të mabrë në zhvillmimin e mëtejshëm të komunës më të re në Mal të Zi, për çka tha Gjukanoviq,  do të kenë gjithmonë përkrahjen e tij. Më herët urime e tyre i kanë dërguar edhe kryeministri Markoviq dhe kryetari i Kuvendit Ivan  Brajoviq.

  • 1

    Radio