Politikë Më shumë

“Disa do të mbronin kolltuqet me çdo kusht”

Prej tvteuta20:03, 20 Janar 2022

“Kur lexoni këto ditë fjalën “tradhti” , dijeni se është një mbrojtje me çdo kusht e kolltukut”, ka shkruar në Facebook kreu i Alternativës Shqiptare e kryetar i komunës së Tuzit Nik Gjeloshaj.

“Fatkeqësisht, po shohim se disa do të mbronin kolltukun me çdo kusht dhe do t’i bënin thirrje popullit në trazira, pa fund. “Në vitin 2020 e kanë përkrahur qeverinë e pakicës të udhëhequr nga ky Krivokapiq, dhe na ishte “e pastër” kështu që mund të mbështetet dhe tani që është e mundur që dy parti nga shumica parlamentare të formojnë një qeveri të pakicës së bashku me pakicat, tani është tradhti. “, tha Gjeloshaj.

Ai gjithashtu pyet se kush po e tradhtohet  dhe nëse përjashtimi i pakicave në qeverinë e tanishme, që po largohet, ishte i qëllimshëm.

  • 1

    Radio