AKTUELNO Više

Direktor Bećović i predsjednik Opštine Ulcinj zaključili ugovor o realizaciji projekata izgradnje lokalne infrastrukture

Prej tvteuta14:54 16 Avgust 2022

Direktor Uprave za kapitalne projekte Esmin Bećović sastao se sa predsjednikom Opštine Ulcinj, Omerom Bajraktarijem I državnim sekretarom Ministarstva finansija Agronom Ibrahimijem, sa kojima je razgovarao o realizaciji kapitalnih projekata na području opštine Ulcinj.

Direktor Bećović i predsjednik Opštine Bajraktari, ovom prilikom, potpisali su ugovor u iznosu od 410.000 eura za izgradnju lokalne infrastrukture, a obezbijeđena sredstva omogućiće realizaciju projekata unapređenja putne infrastrukture na teritoriji Ulcinja.

Tokom sastanka predstavnici opštine istakli su potrebu za daljim unapređenjem infrastrukturnog razvoja Ulcinja sa posebnim osvrtom na realizaciju projekta za izgradnju bulevara koji predstavlja jedan od najznačajnijih projekata ove opštine.

Direktor Bećović istakao je važnu ulogu Uprave za kapitalne projekte u pripremi i realizaciji projekata  unapređenja saobraćajne, komunalne i druge infrastrukture i naglasio da će dobra saradnja uprave i opštine doprinijeti daljem razvoju i podizanju kvaliteta života stanovnika Ulcinja.

 

 

 

  • 1

    Radio