Sociale Më shumë

Diaspora mbledh mbi 48.000$ për rininë në Malësi

Prej tvteuta11:31, 25 Janar 2017

Shoqata e diasporës “Malësia e Madhe” nga Nju Jorku organizoi një mbrëmje për mbledhje fondesh për rininë në vendlindje , në të cilën grumbulluan 48,664$.

Kjo iniciativë u ndërmorr me qëllim që të ndihmohet rinia në Malësi duke pasur parasysh gjendjen ekonomike të vendit dhe emigrimin masiv. Nga kjo shoqatë i kanë falenderuar të gjithë donatorët për përkushtimine treguar  dhe kanë njoftuar se ato që duan të kontribuojnë më tej mund ta bëjnë këtë edhe në periudhën e ardhshme.

 

  • 1

    Radio