Sociale Më shumë

Dhurata për fëmijët e qendrës ditore “Sirena”

Prej tvteuta10:16, 29 Dhjetor 2017

Kryetari i Komunes se Ulqinit Nazif Cungu vizitoi dje qendren ditore “ Sirena “ me c`rast ka ndarë dhuratat e Vitit të Ri për femijët e kësaj qendre. Cungu deklaroi për TVTeuta se e gëzon fakti që kushtet në këtë qendër ditore po përmirsohen nga viti në vit dhe se përkrahja nga ana e komunës në këtë drejtim nuk do të mungojë.  Drejtori i qendrës ditore “Sirena “Bilal Alaj, deklaroi per TvTeuta se është falenderues ndaj të gjithe atyre të cilët përmes dhuratave kanë gëzuar këta femije të veçantë siç i quan ai.

  • 1

    Radio