Sociale Më shumë

DHJETË DENONCIME PENALE

Prej tvteuta10:15, 9 Qershor 2015

Marija-Jovovic-2908-2014-Stefan-Labovic001-300x168Ministrisë së arsimit në vit i arrijnë deri në dymijë kërkesa për njohjen e diplomave të marra në botën e jashtme.Por, siç deklaron zëdhënësja e kësaj ministri, Maria Jovoviq  deri më tash janë deponuar dhjetë fletëdenocime penale për shkak të falsifikimit të diplomave. Kërkesat për të nostrifikuar diplomat e studimeve  janë nga instucionet e  studimeve superiore nga Serbia, Bosnjë e Hercegovina,Kosova, Rusia, Italia dhe Shqipëria.

  • 1

    Radio