SliderMN Više

DF počinje sa blokadom saobraćajnica – „borićemo se protiv prekrajanja izborne volje“ (video)

Prej tvteuta15:22 23 Februar 2022

Lideri Demokratskog Fronta održali su danas konferenciju za medije, sa koje su između ostalog najavili blokadu saobraćajnica u Crnoj Gori. Iz najjače koalicije na vlasti poručuju da će sjutra početi akciju “Blokadom protiv izdaje”.

„Blokiraćemo 17 saobraćajnica u Crnoj Gori izvan gradskih jezgara“, saopštio je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić. Sjutra ujutro će biti objavljeno koje će saobraćajnice biti blokirane. Građani će, kako je dodao, moći slobodno da funkcionišu u gradovima, ali se izvinjavaju svima koji budu željeli da obave međugradski saobraćaj.

Kako su kazali, dobili su informacije da je Socijalistička narodna partija delegirala pregovarače za konstituisanje manjinske vlade koju bi podržao DPS., te poručuju da sa Demokratskom partijom socijalista neće praviti planove.

„URI je svejedno da li je sa nama ili DPS-om, upućujemo im opomenu da izlaskom na ulice mi ne pristajemo na to i borićemo se protiv prekrajanja izborne volje… Računamo na 10.000 ljudi. Naša akcija počinje sjutra veče, imaćemo odgovor na sve i plan i nećemo dozvoliti da vlada Zdravka Krivokapića ili manjinska Dritana Abazovića priprema izbore“,istakao je Mandić.

  • 1

    Radio