SPORT Više

Deveti turnir „Miljana Miljanića“ od 21. do 27. juna

Prej tvteuta10:51 29 Maj 2021

Na radost ljubitelja fudbala a najviše mlađih fudbalera, ove godine biće održan memorijalni turnir „trofej Miljana Miljanića“, u organizaciji SC „Caušević“.
„Iako je ove godine trebao da se održi jubilarni deseti turnir, od 21. -27. juna će se družiti i takmičiti klubovi i škole fudbala iz Crne Gore i regiona na 9. po redu „trofeju Miljana Miljanica“, za  godišta 2009.,2010.,2011.,2012. i mladji“, najavljuju organizatori.
Promoteri ovog druženja su zaštitna lica od prvog dana manifestacije, koja promoviše svo bogatstvo sporta i grada Ulcinja: Ljubo Petrović i Bardul Burniku sa svojim klubovima FK  „Anderba“ i FK „Talenti“,  dok će specijalni gosti biti Zoran Batrović i Miodrag Grof Božović,  legende koje su ostavile neizbrisiv trag u crnogorskom i Jugoslovenskom fudbalu.
Iskoristicemo priliku da odamo pocast svim Ulcinjanima koji su nas napustili za vrijeme korone kao i da skromnim zahvalnicama iskazemo Postovanje Medicinarima,Policajcima,Vatrogascima i Komunalcima na svemu sto rade za opste dobro i sigurnost gradjana Ulcinja.
„Zahvalnica i svojevrsno priznanje ide  FK „Dečić“ iz Tuzi, koji je nekoliko godina bio pravi promoter zimskog turizma crnogorske Antalije. Svoju ulogu na ovoj manifestaciji imaće  Muhamed Uković“, navodi se između ostalog u saopštenju.

  • 1

    Radio