Politikë Më shumë

DESTINACION I SIGURT PËR INVESTIME

Prej tvteuta10:23, 9 Korrik 2015

imagesEfektet ekonomike të anëtarësimit në Aleancë nuk mund të hetohen shpejt, kurse anëtarësimi i Malit të Zi në NATO do të ishte nxitje për investuesit e jashtëm dhe referent që rekomandon një vend të vogël”, është theksuar në NATO biznes forumin. Sipas fjalëve të koordinuesit nacional për NATO-n, Vesko Garçeviq, “NATO nuk është organizatë financiare dhe ndoshta efektet ekonomike të anëtarësimit nuk mund të vërehen shpejtë”. Ndihmës ministrja e financave Marija Radenoviq ka vlerësuar se anëtarësimi i Malit të Zi në NATO do të ishte nxitje shtesë për investuesit e jashtëm, respektivisht do të shtohej perceptimi i investuesve se Mali i Zi është destinacion i sigurt për investimet e tyre.

  • 1

    Radio