SliderMN Više

Dervišević: “ Građani da praznike provedu u miru, pojačane kontrole u saobraćaju“

Prej tvteuta10:27 28 Decembar 2022

Uvaženi građani Ulcinja i cijenjeni gosti,

Obavještavamo Vas da će službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj povodom nastupajućih novogodišnjih praznika preduzeti niz planskih mjera kako bi slavlja protekla u mirnoj, prazničnoj atmosveri, bez incidenata i neželjenih posljedica, te  Vas stoga pozivamo da nastupajuće praznike provedete u miru, pridržavajući se svih važećih mjera i propisa.

Saobraćajna policija Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj postupaće po posebno izrađenim  planovima kojima će se detaljno razraditi način regulisanja i kontrole saobraćaja na području opštine Ulcinj, preduzimaće pojačane preventivne i represivne mjere i aktivnosti, uz stalno i vidno prisustvo na najfrekfentnijim magistralnim i regionalnim putnim pravcima.

Apelujemo na sve vozače da ne upravljaju motornim vozilima nakon konzumacije alkohola i  ne učestvuju u saobraćaj pod dejstvom alkohola jer je alkohol jedan od najvećih uzročnika saobraćajnih nezgoda sa teškim posljedicama.

Takođe pozivamo građane i vlasnike ugostiteljskih objekata da prilikom proslava vjerskih i novogodišnjih praznika ni na koji način ne narušavaju javni red i mir, da poštuju važeće Odluke i Naredbe te obavještavamo javnost da će Odjeljenje bezbjednosti Ulcinj, u cilju očuvanja stabilnog javnog reda i mira i ukupne bezbjednosti, sprovoditi dodatne, pojačane i ciljane aktivnosti kako bi građani i gosti grada Ulcinja praznike proveli u mirnoj, svečanoj i bezbjednoj atmosveri.

Podsjećamo i to da je prodaja, kupovina i upotreba pirotehničkih sredstava Zakonom zabranjena, te da upotreba tih sredstava može dovesti do povređivanja i samopovređivanja, pa u vezi sa tim upućujemo apel građanima da ne nabavljaju i ne koriste ova sredstva.

Na kraju, Odjeljenje bezbjednosti Ulcinj svim građanima Ulcinja i gostima našeg grada želi srećne nastupajuće praznike, da ih zdravo i bezbjedno dočekaju,  proslave i isprate.

 KOMANDIR SP OB ULCINJ

    Alen Dervišević

  • 1

    Radio