Sociale Më shumë

DERI TANI 300 OBJEKTE TE LEGALIZUARA

Prej tvteuta23:15, 23 Mars 2019

Ne 13 komunat e Malit te Zi, deri me tani jane sjellur rreth 300 vendime per legalizimin e objekteve te ndertuara ilegalisht, tregojne te dhenat e Ministrise se turizmit dhe zhvillimit te qendrueshem. Sipas tyre deri me tani jane perpunuar 21 mije kerkesa prej 50 mi kerkesave te dorezuara. Nga numri i pergjithshem i lendeve te perpunuara, ne 18 mije lende eshte kerrkuar plotesimi i dokumentacionit, derisa per 18 mije lende eshte nderprere procesi ne teresi, kurse 1700 lende jane dorezuar pas afatit te parapare, te cilat poashtu nuk do te shqyrtohen, theksohet ne raportin e punes se Ministrise se turizmit dhe zhvillimit te qendrueshem.

  • 1

    Radio