Politikë Më shumë

Deri në ora 17 votuan 50,2% të votuesëve

Prej tvteuta18:35, 4 Shkurt 2018

Deri në ora 17 të sipas Cemit në Komunën e Ulqinit në zgjedhjet lokale kanë votuar 50,2 % të votuesëve,ndërsa sipas Shtabit Komunal zgjedhor 42%.

Sa i përket disa parregullësive që kanë ndodhur sot,sekretarja e Shtabit Zgjedhor Komuna,l Vesna Gajçeviq Rogova i hedh poshtë duke thënë se janë spekulime,dhe se parregullsitë janë shumë minimale.

Nga Cemi i bëjnë thirrje ,dhe apelojnë tek anëtarët e Këshillave votues që mos të përdorin telefonat celularë.

Rikujtojmë që në zgjedhjet lokale që po mbahen sot në Ulqin të drejtë vote kanë  19.869 votues të shpërndarë  në 37 vendvotime. Në krahasim me zgjedhjet Parlamentare të 16 tetorit 2016, numri i votuesve është rritur për 446. Vendvotimet janë  hapur sot në ora 7.00 të mëngjesit, dhe do të mbyllen në ora 20.00.

  • 1

    Radio