Aktuale Më shumë

Dërgohet në spital  kryetarja e parlamentit  Danijella Gjuroviq, ndërpritet seanca e kuvendit

Prej tvteuta22:53, 30 Korrik 2022

Nga  Kabineti i Kryetares së Parlamentit të Malit të Zi Danijella Gjuroviq, njoftojnë se se kryetarja e Kuvendit , gjatë seancës së sotme ka ndjerë rraskapitje dhe lodhje dhe se aktualisht është duke iu nënshtruar analizave klinike.  Kjo është arsyeja që Kuvendi nuk ka vazhduar punën sonte.

Seancat shumëditore dhe shumëorëshe të Kuvendit shkaktuan këtë lodhje, sepse kryetarja Gjuroviq ishte e detyruar të udhëhiqte vetë seancat për shkak se nënkryetarja e Kuvendit Branka Boshnjak është në izolim shtëpiak për shkak të infektimit me virusin korona .

Pritet që kryetarja e Kuvendit Danijela Gjuroviq t’u kthehet detyrave të rregullta dhe neser të vazhdojë me udhëheqjen e séancave të parashikuara.

  • 1

    Radio