Politikë Më shumë

Deputeti Shkreli u drejtohet qytetarëve me rastin ditës së Komunës së Ulqinit

Prej tvteuta14:10, 4 Prill 2020

Deputeti i PDS-së në Paramentin e Malit të Zi dhe këshilltar në Kuvendin komunal të Ulqinit, Luigj Shkreli, përmes një postimi ne rrjetin social facebook u është drejtuar qytetarëve me rastin ditës së Komunës së Ulqinit. Mesazhin mund ta lexoni më poshtë në tërësi:

Te Nderuar Qytetare dhe Qytetar,
Ne nji mnyr te pa praktikuar gjer me tani,te pa perjetuar ne jeten Time te gjat ne skenen politike dhe shoqrore ,duke mos mundur te anashkaloj emocionet dhe kujtesat e bukura te Dites se sotme,,ne rrolin e Qytetarit dhe Kshilltarit ne Parlamentin Lokal gjej arsyen qe ne nji mnyr specifike te ju uroj Diten e Ulqinit ,te Shtunen e par te Muajit Prill..
Te ballafaquar me sfiden e ruajtjes se gjes ma te cmueshme te secilit prej nesh ”Jetes “dhe gjitha te mirave qe ajo i sjell me vehten ,,kjo dit dallohet prej te gjitha te tjerave gjer me tani ne historin e gjat te Komunes Ton te bukur dhe te pashoqe.
Cdo dallim e ka ransin e vet e ky do te mbetet i shkruar si i posacem me bindjen ne ruajtjen e perspektives jetsore te Neve,te Familjeve tona,miqve dhe shokve tan,Komunes ton te bukur dhe Shtetit Malit te Zi,,Do te mbetemi shembull i rrespektit ma te lart te vlerave njerzore me ter sjelljen tuaj te Nderuar Qytetar.Do te kemi koh per takime per organizime te ndryshme kulturore artistike masi te konstatojm se kemi ruajt Vetveten dhe te tjeret se bashku me neve.Se kemi mbrojt dhe rrespektua Jeten .
Andaj shum te rrespektur ,,Qendroni ne shtepit Tuaja me familijet Tuaja””Jeta ka vleften vetem kur ajo jetohet dhe i shijohen te gjitha te mirat e saj”””
Ta jetojm pra se bashku””
Luigj Shkreli Keshilltar ne Kuvendin Lokal dhe Deputet ne Parlamentin e Malit te Zi…

  • 1

    Radio