Ekonomi Më shumë

DËMTIMI I FINANCAVE PUBLIKE

Prej tvteuta12:06, 12 Maj 2015

Ndërtimi i autostradës mund të shkaktojë dëme të mëdha në financimet publike nëse vazhdon rritja aktuale e prodhimtarisë bruto të brendshme dhe të borxhit publik , kanë tërhequr vërejtjen përfaqësuesit e partive opozitare në Këshillin për ekonomi, financa dhe buxhet. Deputeti i Frontit demokratikë, Millutin Gjukanoviq, ka theksuar se financat publike shkojnë drejtë katastrofës , se borxhi publik është rreth 70 për qind  të bruto prodhimtarisë së brendshme dhe se realizimi i autostradës Tivar -Bolare, e cila ka filluar  gjatë tri – katër viteve të ardhshme vetëm mund ta rrisë atë.

  • 1

    Radio