Aktuale Më shumë

Demokratët bënë thirrje për protestë sot në Podgoricë

Prej tvteuta09:10, 23 Shkurt 2022

Mali i Zi Demokratik u bëri thirrje qytetarëve që sot të vijnë në Podgoricë për një protestë që do të fillojë në orën 18:00 në bulevardin përballë Kishës së Ngjalljes së Krishtit, për të ndalur, siç thanë ata, ndryshimin të pacipë të vullnetit elektoral. S

iç theksojnë ata, ekzistojnë të gjitha gjasat që partnerët e koalicionit të PDS-së dhe URA, të propozojnë të premten një kandidat për kryetar të Kuvendit të Malit të Zi.”Kjo është arsyeja pse ne i bëjmë thirrje të gjithë Malit të Zi që të vijë masivisht për të protestuar në platonë para tempullit në Podgoricë të mërkurën për të parandaluar këtë plan tradhtar të paramenduar ”.

  • 1

    Radio