Politikë Më shumë

Delegacioni qeveritar dhe ai komunal zhvilluan vizita te perbashketa

Prej tvteuta18:10, 18 Dhjetor 2017

Sot ne Komunen e Ulqinit per vizite zyrtare qendroi zv/kryeministri dhe Minister I bujqesise dhe zhvillimit rural Millutin Simoviq me bashkepunetore, I cili fillmisht u takua me zyrtaret komunal te udhehequr nga Kryetari I komunes Nazif Cungu. Pas bisededimeve dypaleshe, ata vizituan edhe  tregun e ri te peshkut ne ndertim, ne te cilin tregtimi I peshkut ne te ardhmen do te behet ne kushtet optimale, projekt I cili mbeshtetet edhe nga qeveria norvegjeze. Poashtu delegacionet ne fjale vizituan edhe  gryken e Porto Milenes, ku se bashku  me peshkataret kane  shqyrtuar mundesine e thellimit te derdhjes  ne menyre qe te behet kalimi I lirshem me barka, gje e cila ne keto kushte nuk eshte e mundur. Pas Porto Milenes eshte vizituar edhe lumi Buna, me c’rast jane fokusuar tek punimet ne ndarjen e lumit buna ku kompania Cerovo eshte duke bere rregullimin e shtratit ne menyre qe uji  te rrjedh lirshem dhe te mos vije deri te situata qe te behet mbyllja e grykderdhjes se djathte.

  • 1

    Radio