Aktuale Më shumë

Delegacioni i BE: Kriza të tejkalohet me dialog

Prej tvteuta10:09, 15 Shkurt 2017

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Mal të Zi i bën thirrje pozitës dhe opozitës që krizën politike në vend ta tejkalojnë nëpërmjet dialogut. “Bojkotimi i zgjedhjeve dhe  i Kuvendit nuk është zgjidhje e qëndrueshme .

Presim prej Qeverisë dhe opozitës që të inicojnë bisedime konstruktive me qëllim që të tejkalohet kriza politike në vend.”, kanë thënë nga delegacioni. Ato nuk kanë dashur ta komentojnë heqjen e imunitetit për dy deputetët e Frontit Demokratik Andrija Mandiq dhe Millan Knezheviq, por kanë shprehur qëndrimin se presin që drejtësia dhe standardet ndërkombëtare  të respektohet në maksimium.

  • 1

    Radio