Kulturë Më shumë

Del nga shtypi “Ulqini florini, portrete, in memoriam”

Prej tvteuta12:55, 23 Qershor 2020

Ditë më parë doli nga shtypi libri më i ri i Ismet Karamanagës “Ulqini florini, portrete, in memoriam” ku në fokus ka personazhe të ndryshëm të cilët kanë lënë gjurmë më shoqërinë tonë. Persona si profesorë, afaristë, mjekë dhe të tjerë, gjenden në mesin e 280 faqeve të shkruara të këtij libri. Karamanaga paralajmëron që ka të përgaditura edhe disa portretet tjera të cilat do të gjenden në librin e radhës të cilin planifikon ta botojë për dy vite.

  • 1

    Radio