Politikë Më shumë

Daçiq: Serbët në Mal të Zi i kanë të gjitha të drejtat

Prej tvteuta15:51, 16 Janar 2018

Marrëdhëniet në mes Malit të Zi dhe Serbisë janë shumë të mira dhe të përforcuara me qëllimet e përbashkëta evropiane, kanë vlerësuar shefat e diplomacisë së dy vendeve, Ivica Daçiq dhe Srgjan Darmanoviq.

Daçiq tha se Serbia nuk ka interes të përzihet në punët  e mbrendshme të Malit të Zi dhe se serbët në këtë vend  i gëzojnë të githa të drejtat, ashtu si edhe malazezët në Serbi. Darmanoviq nga ana e tij tha se marrëdhëniet në mes dy venedve janë të perforcuara edhe nga nevoja e stabilitetti në rajon dhe qliimet e përbashkëta të dy vendeve drejt integrimeve evropiane.

  • 1

    Radio