Politikë Më shumë

Daçiq: Serbët duhet të hyjnë në koalicion me Gjukanoviq

Prej tvteuta19:55, 8 Janar 2019

Ministri i jashtëm i Serbisë , Ivica Daçiq, në një intervistë për “Vijesti”, ka deklaruar se partitë serbe në Mal të Zi duhet të hyjnë në koalicion me Partinë Demokratike të Soacialistëve, pasi në këtë mënyrë do të kishin mundësi të realizojnë aspiratat e veta. Ai shtoi se Serbia nuk është fajtore për marrëdhëniet jo ideale në  mes dy vendeve, pasi është Mali i Zi ai që ka pranuar pavarsinë e Kosovës. Megjithatë, Daçiq tha se përkrah përmirsimin e marrëdhënieve pasi të dy vendet synojnë stabilitetin e rajonit dhe integrimin në Bashkimin Evropian.

  • 1

    Radio