Politikë Më shumë

Cungu në Tuz ofron ndihmën e tij

Prej tvteuta11:47, 16 Maj 2019

Kryetari i Forcës së Re Demokratike Nazif Cungu, ka zhvilluar një takim në Komunën e Tuzit ku është takuar me kryetarin e saj , Nik Gjeloshaj.Gjatë takimit është shprehur gatishmëria që të punohet me intensitet të lartë në drejtim të avancimit të kushteve në këtë komunë, për çka Cungu ka ofruar përvojën dhe ndihmën e tij. Ata vlerësuan edhe nevojën e bashkëpunimit më intensiv në mes Ulqinit dhe Tuzit, por edhe me komunat e tjera.

  • 1

    Radio