Sociale Më shumë

Cungu: Marrëveshjet e nënshkruara janë historike për shqiptarët

Prej tvteuta10:14, 14 Dhjetor 2016

Kryetari i Forcës së Re Demokratike Nazif Cungu, tha se marrëvshjet e koalicionit shqiptar të nënshkruara para dhe pas zgjedhjeve të 16 tetorit, janë historike për arritjen e disa prej synimeve kryesore të shqiptarëve në Mal të Zi.

Në një intervistë për Mozaiku 60, Cungu tha se marrëveshja në mes tri partive shqiptare që përbëjnë koalicionin, Forca, UDSH, dhe Alternativa Shqiptare, platforma për bashkëpunim në mes partive të pakicave, si dhe marrëveshja për formimin e qeverisë me pjestarët tjerë të pozitës mund të quhen historike për shkak të përmbajtjes, the se gjithë angazhimi politik në periudhën e ardhshme do të jetë në realizimin e tyre.

  • 1

    Radio