Ekonomi Më shumë

Cungu: Komuna nuk do ta pranojë kurrë padrejtësinë në rastin K1

Prej tvteuta09:47, 18 Nëntor 2017

Kryetari i Komunës Nazif Cungu, tha për televizionin Teuta se  rasti i njohur si K1 ku Komuna e Ulqinit paditet për dëmin gjoja të shkaktuar para afër 4 dekadave, është një padrejtësi pasi ajo nuk aqenë përgjegjëse në këtë proces dhe shprehu besimin se kjo do të tregohet edhe me vendim të Gjykatë së Apelit.

Ai shtoi se iniciativa për thirrjen e seancës së Kuvendit Komunal për këtë çështje është pozitive dhe nuk ka kurrgjë të keqe që këshilltarët të deklarohen për fatin e Komunës. Cungu u shpreh i sigurt se Komuna e Ulqinit në këtë rast nuk ka pasur kurrfar fajit dhe nuk do ta pranojë kurrë padrejtësinë që mund ti shkaktohet në këtë rast.

  • 1

    Radio