Aktuale Më shumë

Covid-19 në Mal të Zi: 630 raste të reja

Prej tvteuta16:16, 16 Gusht 2022

Sipas të dhënave të Institutit për Shëndet Publik, në 24 orët e fundit nuk ka pasur asnjë vdekje nga pasojat e koronavirusit në Mal të Zi, ndërsa janë regjistruar 630 raste të reja të infektimit me koronavirus.
Në Podgoricë 201, Nikshiq 83, Tivar 64 ndërsa në Uqlin u regjistruan 14 raste të reja.

Sipas raportit të ISHP-së janë kryer 1963 analiza dhe janë shëruar 781 persona ndërsa duke marrë parasysh si rastet e reja ashtu edhe shërimet aktualisht aktiv me koronavirus janë 4307 përsona.

  • 1

    Radio