Sociale Më shumë

Covid 19 në Mal të Zi: 316 raste të reja dhe 10 viktima

Prej tvteuta20:17, 7 Dhjetor 2020

Në Mal të Zi në 24 orët e fundit në laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik dhe në Laboratorët tjera private është kryer analiza e 967 mostrave të dyshuara për Covid-19  në mesin e të cilave rezultuan 316 raste pozitive, 2 prej të cilëve nga komuna e Ulqinit. Në këtë periudhë janë regjistruar edhe 10 humbje jete.Bëhet fjalë për tre pacientë nga Podgorica , dy nga Nikshiqi , dy nga Ulqioni ,një nga Tivari, një nga Herceg Novi dhe një nga Bijello Pole. Më i moshuari 84 vjeç ndërsa më i riu 66 vjeç.  Që nga fillimi i pandemisë betejen me Covid-19 e kanë humbur 543 përsona. Ndërsa në 24 orët e fundit janë shëruar 652 pacientë duke bërë që numri i përsonave aktiv me Covid-19 nëe Mal të Zi të jetë 10 368.

  • 1

    Radio