Sociale Më shumë

Covid 19 në Mal të Zi: 216 raste dhe 3 viktima të reja

Prej tvteuta18:42, 8 Shtator 2020

Gjendja me Covid 19 në Mal të Zi po bëhet tejet alarmante. Pas disa ditëve kur rastet ishin deri diku të stabilizuar në mes 50 dhe 80  në ditë, javën e fundit çdo ditë u regjistruan nga 100 ose më shumë të infektuar, kurse sot ka shkuar në 216 raste të reja. Përveç kësaj janë regjistruar edhe 3 viktima nga Plevlja, Tivati dhe Gucia. Shumica e të infektuarve të rinj janë nga Podgorica, 73, në Nikshiq janë 43, 40 në Berane,  22 në Biello Polje dhe 13 në Rozhajë. Qytetet e tjera kanë numra njëshifror të rasteve, kurse Tuzi dhe Ulqini nuk kanë të infektuar të rinj. Gjatë kësaj periudhe janë shëruar 40 të infektuar, kurse numri i rasteve aktive është 1451.

  • 1

    Radio