Slider Më shumë

Covid-19: Raste rekord sot në Mal të Zi

Prej tvteuta16:27, 4 Janar 2022

Në Laboratorët e Institutit të Shënetit Publik dhe në Laboratorët tjera private në Mal të Zi të cilët merren me diagnostifikimin e koronavirusit është kryer analiza a 6 994 analizavem ku rezultuan 2 590 raste të reja pozitive.

Më së shumti raste u regjistruan në komunat: Podgoricë 1205,Nikshiq 288, Tivar 160, Budvë 129, Kotorr 119, Berane 113 ndërsa në Ulqin 14.

Në 24 orët e fundit 2 përsona kanë humbur jetën, bëhet fjalë për një pacient nga Herceg Novi dhe një nga Tivari, më i riu 68 vjeç ndërsa më i moshuari 74.

  • 1

    Radio