Aktuale Më shumë

Çmimi i biletës në linjën Kamenari – Lepetani do të jetë katër euro nga 1 tetori

Prej tvteuta11:21, 30 Shtator 2023

Çmimi i biletës për shërbimet e trageteve në linjën Kamenari – Lepetani do të jetë katër euro nga 1 tetori, njoftoi kompania e të Mirave Detare.
Kompania tha se nga data 1 tetor, biletat do të tarifohen me çmimin jashtë sezonit, në përputhje me çmimin e linjës së tragetit Kamenari – Lepetane.

“Në këtë drejtim, çmimi i biletës për automjetet e vogla të pasagjerëve do të jetë katër euro në vend të pesë eurove, ndërsa çmimi i biletës jashtë sezonit për motoçikletat do të jetë 1.5 euro”, thuhet në njoftimin e publikuar në faqen e kompanisë.

Qytetarët e Herceg Novit dhe Tivatit do ta paguajnë biletën me çmimin prej tre eurosh, i cili vlen për periudhat sezonale dhe jashtë sezonit.
Çmimi i biletës jashtë sezonit është i vlefshëm për periudhën nga 1 tetori deri më 31 maj të vitit pasardhës.

  • 1

    Radio